送禮自用的美容盒子

要送禮朋友真係令人 R 爆頭~之前訂購過由 NEO DERM 推出的 Beauty Box;其實用黎送禮給好姊妹都很不錯的喔!!!Beauty Box 以限量版八角形花花禮盒設計*,花花及蝴蝶的圖案包裝十分精美,而且很實用,送禮都不失大體呢!

每個月的 NEO DERM Beauty Box 都包括 1件皇中產品及數款護膚品體驗裝~仲有 NEO DERM 旗下品牌之特選醫學美容療程免費體驗*, 個個月產品都不同,運費亦全免或可以選舉自取服務~而每個月訂購價只需 HK$120 咋!!!!

今期 Beauty Box 內的皇牌產品係Bicelle Hydra B5 Cream 全效維他命B5補濕霜 (50g/$450) 它採用革新【Tri-Hydra 三角醫學補濕系統】,含蘊維他命 B5和透明質酸,能將 1000倍水份注入肌底,長時間水潤補濕;綠茶精華能中和游離基,促進細胞生長能強效抗氧,延緩衰老;維他命E能深層再生修護及滋養,擊退幼紋及改善膚質~

呈白色乳霜質地,非常水潤易推開~吸收力很好,既滋潤又不油膩,早晚塗於臉部及頸部便可,B5 Cream可全面提升補濕及鎖水功能,令肌膚持久潤澤;強效修護滋養肌膚,改善粗糙敏感膚質,減退幼紋及乾紋,預防衰老!

塗上後肌膚即時注入了大量水份,水潤有光澤感!瞓醒第二日都唔覺得乾燥,補濕力真的不錯~現在每天都使用B5 Cream,建議連同 B5 Gel 一同使用會令效果更顯著的喔~ 宜家由 26/2 至 25/4 期間,新訂戶的【迎新版 NEO DERM Beauty Box】只要 HK$120 就買到價值HK$450 既皇牌產品 Bicelle Hydra B5 Cream 啦~ 咁抵,你唔係唔入手呀嘛!!!

kami0718原文連結

by | Apr 26, 2021 | 博客分享